Nation North

JEG SKABER BILLEDER
Velkommen til min verden som fotograf. Set gennem mit objektiv

Når jeg ikke arbejder for mine kunder, arbejder jeg for mig selv og skaber det, jeg elsker mest. Jeg har her samlet et udpluk af min verden, set gennem mit objektiv.

FILM & VIDEO
Brug billedet i bevægelse

Et billede behøver ikke altid være fast og i still. Jeg elsker alt, der er smukt – og jeg tilbyder at lave små  film meget billig.

Film & video

BEAUTY & MODEL

Lad mig vise dig hvor smuk du

Det er ikke altid let at se, hvor smuk man selv er. Ved at læse dine træk og fornemme din person kan jeg skabe de rette omgivelser, der lader dine smukkeste sider skinne igennem.

BEAUTY & MODEL

PORTRÆT FOTOGRAFERING
Fang din historie i ét øjeblik

Alle har en historie at fortælle – også selvom den ikke er helt tydelig. Jeg indkapsler dine følelser og bruger portrættet til at fortælle din historie mere levende.

Portræt

LIFESTYLE, HOME & STILLEBEN

Hverdagsliv i små nuancer

Nordisk livsstil, indretning, mad, natur, bolig og dagligdag. Min hverdag i billeder

Lifestyle

VIBEKE JOHANSSON´s BLOG

Få inspiration og mere viden om foto?


Min blog

Naturlig portræt – Bidde


Som sådan er en kræftsygdom ikke noget, der skal overstås, for man kan ikke komme tilbage i sit gamle spor. Men jeg vil godt videre.... Se Biddes flotte billeder

Lav dit eget vikingeskjold


Lav dit eget vikingeskjold af et liggeunderlag, limpistol og maling. Skjoldet kan også bruges som legetøj til børn.

Papirblomster


Mangler du foto rekvisitter eller pynt til dit kostume. Lave dine egne papirs blomster som passer til dit projekt. Det er super nemt!

Lær din model at posere


Sådan lærer du din model at slappe af og posere på portrætfotos, både med og uden rekvisitter

Beauty lighting


En måde at få smukke portræt billeder på er at bruge en lyssætning som hedder Beauty lighting eller Clamshell Lighting. Når du bruger denne lyssætning er du næsten altid sikker på at få smuk belysning, smuk hud og øjne og de fleste rynker og folder forsvinder også.

Det betaler du for når du hyre en fotograf – Fotograf Priser


At hyre en fotograf kan være dyrt at forstå hvad du betaler for. Her har jeg listet omkostningerne op så du bedre forstår de priser vi tager for et fotografi.

Lav din egen Spike Halo Crown


Denne krone er inspireret af Jomfru Marias glorie på de gamle billeder. Du kan let lave noget som minder om den. Her har jeg lavet den af små træspyd.

Sådan laver du dit eget foto bagtæppe


Du kan lave dit eget egne foto bagtæppe i stof med maling meget billig og selv vælge hvilke farver du har lyst til. Se med her hvordan du laver det.

Søde sjove julekort


Det er nemt at lave sine egne sjove julekort med enkelte rekvisitter. Bliv inspireret her af billeder både ude og i studie.

Maleriske fotografier


Sammen med Jesper og Kristine fik jeg tage nogle gode billeder som minder om et gammelt maleri. Med lidt Photoshop manipulation fik jeg redigeret billedet så det blev perfekt. Her viser jeg den lyssætning jeg har brugt på billedet.

I en kælder sort som kul


Besøg i dybet ved Koldkrigsmuseum Stevnsfort. En spænende foto udfordring i de lange kolde mørke gange.

Ting tager tid


Jeg bruger ofte mine weekender på at fotografere, redigere, filme og klippe. Så vær tålmodig med leveringen af dine billeder.