Nation North

JEG SKABER BILLEDER OG KUNST
Velkommen til min verden som fotograf.

Jeg elsker at tage fine art fotografi med mit kamera. Portræt billeder som er anderledes og måske billedebehandlet på en rigtigt flot måde. Jeg har her samlet et udpluk af min billeder i forskellige changer.

FILM & VIDEO
Brug billedet i bevægelse

Et billede behøver ikke altid være fast og i still. Jeg elsker alt, der er smukt – og jeg tilbyder at lave små  film meget billig.

Film & video

BEAUTY & MODEL

Lad mig vise dig hvor smuk du

Det er ikke altid let at se, hvor smuk man selv er. Ved at læse dine træk og fornemme din person kan jeg skabe de rette omgivelser, der lader dine smukkeste sider skinne igennem.

BEAUTY & MODEL

PORTRÆT FOTOGRAFERING
Fang din historie i ét øjeblik

Alle har en historie at fortælle – også selvom den ikke er helt tydelig. Jeg indkapsler dine følelser og bruger portrættet til at fortælle din historie mere levende.

Portræt

PRODUKTFOTOGRAFERING 

Få smukke billeder af dit produkt

Flotte produktfotos og kreativ redigering af produktbilleder

produktbilleder

VIBEKE JOHANSSON´s BLOG

Få inspiration og mere viden om foto?


Kom på besøg

Fotolys ikon

MIT STUDIO

Jeg holder til i smukke Vejle

Mit studie ligger i smukke Vejle, tæt på skøn natur. Vores garage er blevet ombygget til et studie og er blevet indrettet med det nyeste udstyr inden for genren. Der er masser plads til at folde sig ud, og det er her, jeg bruger tiden på at fremelske det særlige hos mine kunder, modeller og dyr gennem mine fotografier.

Portræt ikon

PRISER – PORTRÆT

Portræt, 3 filer: kr. 400,-

Par portræt, 3 filer: kr. 550,-

Familie billede (3-4 personer), 2 filer: 700

Gruppe billede Max (8 personer), 2 filer: 950,-

Hund ikon

PRISER – PORTRÆT AF HUND

Fotoshoot i studio af “Fido”, 5 filer: kr. 400,-

Fotoshoot ude i naturen, 5 filer: kr. 600,-

Fotoshoot af dig og din hund, 5 filer: kr. 800,-

Medbring selv (de bedste) godbidder og legetøj

Model ikon

MODEL & BEAUTY

Jeg søger TFP-modeller til Beauty Shoots

Jeg er hele tiden på udkig efter nye modeller på TFP-basis – både mænd og kvinder. Du behøver ikke at være øvet model, da det hele foregår på frivillig basis og uden betaling. Så hvis du pludselig får en god idé, kan den sagtens blive til virkelighed.

Kontakt mig for et gratis fotoshoot. Så taler vi om, hvilken stil du har lyst til at prøve af som model.

Hvad er TFP?
TFP betyder ”Time for Pictures”, ”Time for Practice” eller ”Time for Prints”. Mange fotografer, modeller og makeup artister benytter sig a TFP, når der skal tages billeder. For der er som udgangspunkt ikke betaling involveret, når man arbejder under TFP, da det handler om, at alle parter får øvelse og rutine ud af shootet. Modellen får ligeledes gratis billeder for at være med.

Jeg har udarbejdet en modelaftale omkring samarbejdsform og rettigheder. For det er rart at have noget på skrift, som man kan forholde sig til, hvis der skulle opstå tvivl om rettigheder osv. Denne skal du underskrive, inden vi starter. Her kan du læse mere om, hvad den indeholder.

Modelkontrakt

DIN HUSKELISTE
Det skal du medbringe som model

Inden du skal fotograferes er der nogle ting du skal medbringe og selv have styr på.

Makeup:
Du må meget gerne selv tage makeup på, inden du kommer. Vi snakker om, hvilket look du skal have og retter det selvfølgelig lidt til, inden vi går i gang. Medbring selv makeup.

Negle:
Jeg anbefaler, at du lige får filet, klippet og lakeret dine negle. Ingen pangfarver – medmindre det er aftalt.

Hud:
Medbring en creme, lotion eller olie til kroppen, så din hud ikke ser tør og kedelig ud på billederne.

Hår:
Du skal selv medbringe hårprodukter, glattejern, krøllejern, hårnåle, elastikker og pynt mv. Jeg hjælper selvfølgelig med at få håret til at sidde rigtigt, når du kommer.

Læber:
Sørg for at pleje dine læber 1-2 dage før shootet, så de ikke er tørre. Medbring gerne en læbepomade.

Undgå stramtsiddende tøj:
Hvis vi planlægger at fotografere din skulder, ryg eller andre dele af din krop, er det vigtigt at tage noget løsthængende tøj på. Har du en stropløs bh, bør du også bruge den, da mærker og aftryk på huden kan ses på billederne.

Kamera ikon

ANDRE FOTOGRAFISKE BEHOV?

Alle priser er vejledende, og har du helt andre fotografiske behov, skal du bare spørge mig. Måske har du brug for nye portrætter, situationsbilleder eller produktbilleder til dit nye website eller webshop. Det kan også være, du ønsker noget helt andet.

Skriv til mig. Så giver jeg en samlet pris – med rabat.