Julekort med eget foto

Med få rekvisitter kan du lavet dit helt eget personlige julekort. Det er vildt sjovt for både model og fotograf. Jeg havde i hvert fald en masse sjove timer da disse julekort blev lavet.

Selvom du ikke har et studie kan du lave sjove julekort ved hjælp af en hvid væg og få rekvisitter. Ellers kan du altid tage ud i naturen og få fantastiske billeder som jeg har gjort på nogle af disse julekort. Du kan altid bagefter redigere nogle af tingene væk i Photoshop, eller tilføje nogle.

Brug papkasser og pak dem ind i gavepapir som fine julegaver. Find kælken, ski eller andre rekvisitter frem. Hvis du har nissehuer eller tøj som er lidt julet så brug det. En lyskæde kan også bruges for at skabe stemning. Jeg har indsat lysene i Photoshop da man ikke kunne se den var tændt da vi tog billederne.

Find selv på sjove opstillinger alt efter hvor mange der skal med på billedet. Jeg lod kameraet stå på selvudløser på de billeder som er taget i studio på ca. 10 sekunder imellem. Så kunne vi nå at bytte plads på alle billederne og på den måde lave forskellige opsætninger. Det var lidt svært når man har en hund med på billederne.

Julekort med 2 nisser der er bundet på en kælk med en lyskæde og gaver tape for munden
Julekort par går med kælk med pakker på i skoven
Julekort med nisser mørk skov og etmosnter der vil fange nisserne
Glædelig jul kort foto i studie nisser på kælk bundet med lyskæder og nisse stjæler gaverne hund kigger på