Menu

Om Anna

unikke og smukke portrætter

 

Fotograf og Art Director

Anna Johansson

Født i Esbjerg og boet 24 år i Odense er nu bosiddende i Vejle. Anna Johansson er fotograf og Art Director, der arbejder i Vejle. Inspireret af gamle klassiske portræt malerier og landskaber, fletter Annas arbejde barokken med moderne kunststile, hvilket bringer unikke visioner om maleriske billeder til portræt og kunstfotografi.

Før sit arbejde bag kameraet var Anna Johansson udlært reklametegner og arbejde i mange år som grafisk designer, webdesigneren og Digital Art Director, for mange store kunder. Kameraet kom i brug i 2010 og er i dag hendes daglige værktøj. Mester i Photoshop, med mere en 20 års erfaring gør hende til et oplagt valg hvis et billede skal retoucheres, eller på anden måde trylles med.

Anna Johansson fotograf fra Vejle
Nationnort_logo_hvid

Telefon: +45 3073 8000
E-mail: info@nationnorth.dk
Adresse: Stenbukken 32, 7100 Vejle

Anna Johansson er kreativ kraft bag Nation North. Med en solid baggrund som Digital Artdirector og mange års erfaring, tilbyder Nation North professionel fotografering og produktion af mindre film. Anna arbejder til dagligt hos Mediegruppen, hvor hun bidrager med sin ekspertise fire dage om ugen.

Nation North er hendes passionprojekt, hvor hun som erfaren fotograf, videofotograf og klipper hjælper kunder fra den første idé til den færdige produktion. Anna er til rådighed for projekter og samarbejde fredag, lørdag og søndag, hvor hun dedikerer sin tid og kreativitet til at bringe dine visioner til live.

Portfolio

Lyserød taske der flyver med indhold der ryger ud