Menu

foto og videoproduktion

The
Light

Arbejdsområder

Skab opmærksomhed på nettet med foto eller video

Foto

Erhvervsbilleder, reklamebilleder, produktfotos, repotage og portrætfotos i høj kvalitet. Anna kan besøger jer, tage til en given lokation eller invitere jer i hendes eget fotostudie.

Video Nation North

Video

Små korte film til SoMe, produkt- eller profilfilm fra idéer til koncepter. Tilpasset jeres identitet.

Kunne du tænke dig at blive model? Her har du mulighed for at prøve at stå foran et kamera og få nogle gode billeder med hjem - helt gratis.

Anna Johansson fotograf fra Vejle

Hvem står bag?

Et godt samarbejde starter her

Anna har mange års erfaring og arbejder i dag som Digital Art director hos et bureau i Vejle. I hendes fritid hjælper hun dig/jer med foto eller mindre video opgaver.

Hun er udlært reklametegner og har i mange årarbejdet som grafisk designer, webdesigneren og Digital Art Director, for mange store kunder. Kameraet kom i brug i 2010 og er i dag hendes daglige værktøj. Mester i Photoshop, med mere en 20 års erfaring gør hende til et oplagt valg hvis et billede skal retoucheres, eller på anden måde trylles med.

 

 

Nationnort_logo_hvid

Telefon: +45 3073 8000
E-mail: info@nationnorth.dk
Adresse: Stenbukken 32, 7100 Vejle

Anna Johansson er kreativ kraft bag Nation North. Med en solid baggrund som Digital Artdirector og mange års erfaring, tilbyder Nation North professionel fotografering og produktion af mindre film. Anna arbejder til dagligt hos Mediegruppen, hvor hun bidrager med sin ekspertise fire dage om ugen.

Nation North er hendes passionprojekt, hvor hun som erfaren fotograf, videofotograf og klipper hjælper kunder fra den første idé til den færdige produktion. Anna er til rådighed for projekter og samarbejde fredag, lørdag og søndag, hvor hun dedikerer sin tid og kreativitet til at bringe dine visioner til live.