Menu

Anna Johansson

Fine art fotografi – unikke og smukke portrætter

 

Unikke portrætter

Fine art fotografi

Denne side er Annas eventyrs verden af drømme, hendes specielle sted som hun deler med dig. Mange af billederne er selvportrætter som har været igennem Photoshop for at få dem som hun gerne vil have. Fine Art fotografering er en passion som hun elsker, udover almindelig fotografering.

Anna-Johansson_signatur

Anna trækker på mange års erfaring inden for fotografering, grafiskdesign og malerkunst. Hendes stil er feminin, romantisk og farverig, derfor er hendes billeder ofte også inspireret af de gamle malerier.

Highlights

Portfolio

Med en fine art fotografering bliver der tænkt på de små detaljer. Redigering i Photoshop er en stor del af disse fotografier, så de til sidst ender som et kunstværk

Fineart Poster by Anna Johansson

Portrætbilleder

Portræt fotograf

Som portrætfotograf arbejder Anna en stor del med komposition, lys og rekvisitter. Der er fokus på detaljer og stemning, så det færdige portræt fået det ønskede udtryk. 

Efterbehandlingen af billederne er også en stor del af arbejdet. Billederne bliver redigeret og retoucheret i Photoshop, for at gøre det mere stemningsfuldt. Baggrunde, dyr eller andre ting kan blive sat ind på billedet, så det fremstår endnu mere spændende i sit udtryk.

Et fine Art portrætfoto er tidsløst og har den kvalitet at de kan hænge på væggen i årtier som et smukt kunstnerisk værk.

Kom bag om billederne og se hvordan Anna arbejder, med makeup, kostymer, lys og billede redigering.
Nationnort_logo_hvid

Telefon: +45 3073 8000
E-mail: info@nationnorth.dk
Adresse: Stenbukken 32, 7100 Vejle

Anna Johansson er kreativ kraft bag Nation North. Med en solid baggrund som Digital Artdirector og mange års erfaring, tilbyder Nation North professionel fotografering og produktion af mindre film. Anna arbejder til dagligt hos Mediegruppen, hvor hun bidrager med sin ekspertise fire dage om ugen.

Nation North er hendes passionprojekt, hvor hun som erfaren fotograf, videofotograf og klipper hjælper kunder fra den første idé til den færdige produktion. Anna er til rådighed for projekter og samarbejde fredag, lørdag og søndag, hvor hun dedikerer sin tid og kreativitet til at bringe dine visioner til live.

Portfolio

Lyserød taske der flyver med indhold der ryger ud