Menu

Fine Art

Unikke fine art portrætter som passer ind i dit hjem

Annas Fineart billeder er ofte inspireret af de gamle malerier eller mytologier. Billeder af guder eller andre heltinder. Som portrætfotograf arbejder hun med en stor grad af fokus på detaljer. Det gælder både teknisk og kunstnerisk brug af lys, hår, makeup, tøj og rekvisitter.

Et Fineart portrætfoto adskiller sig fra andre portrætfotos, ved den tid der bliver lagt fra start til et færdigt foto.

Portrætbilleder som er både tidsløse, smukke og stemningsfyldte, med fokus på detaljerne. Det samme gælder for efterbehandlingen af billederne, som bliver redigeret og retoucheret for at fremhæve billedets stemning.

Farverne kan tilpasses, hvis du ønsker en bestemt farve som skal passe ind i dit hjem. På den måde får du et helt unikt billede som ingen andre har.

Fineart Poster by Anna Johansson Apple

Personligt fine art portræt

Dit eget Fine art portræt

Kunne du tænke dig at få taget dit helt personlige Fine art portræt billede? Processen vil typisk være at vi aftaler et tidspunkt hvor du kommer til Vejle. Vi tage en snak omkring dine ønsker og ideer og hvad de færdige billeder skal bruges til. Alle detaljerne for din session, så som styling, valg af tøj, accessories og farve tema osv. er noget vi drøfter sammen. Baggrundsbillede er noget der senere bygges op og lagt på billede så det bliver, unikt, tidsløst og smukt og passer til stemningen.
Prinsesse fine art portræt af Anna Johansson
Fineart Poster by Anna Johansson Gaia
Fine art by Anna Johansson Blinded
Fineart Poster by Anna Johansson
Fine art by Anna Johansson

Priser

Billederne leveres som digitale filer.

1 portrætfoto kr. 2000,-
2 portrætfotos kr. 3400,-

Her indgå:

Styling makeup og hår, som vi sammen bliver enige om. (Ca. 1-2 time)

1 timer lang fotosession

Redigering af billederne hvor der bliver lavet en baggrund som passer til stemningen. (ca. 2 timer)

Indramning af print

Print til hjemmet

Hvis du ønsker at få dit fine art foto indrammet til ophæng på væggen, så kan det også lade sig gøre. Få en helt særlig wauw effekt på væggen som ingen andre har.

Nationnort_logo_hvid

Telefon: +45 3073 8000
E-mail: info@nationnorth.dk
Adresse: Stenbukken 32, 7100 Vejle

Anna Johansson er kreativ kraft bag Nation North. Med en solid baggrund som Digital Artdirector og mange års erfaring, tilbyder Nation North professionel fotografering og produktion af mindre film. Anna arbejder til dagligt hos Mediegruppen, hvor hun bidrager med sin ekspertise fire dage om ugen.

Nation North er hendes passionprojekt, hvor hun som erfaren fotograf, videofotograf og klipper hjælper kunder fra den første idé til den færdige produktion. Anna er til rådighed for projekter og samarbejde fredag, lørdag og søndag, hvor hun dedikerer sin tid og kreativitet til at bringe dine visioner til live.

Portfolio

Lyserød taske der flyver med indhold der ryger ud