Menu

Model for en dag

Vi du stå model?

Kunne du tænke dig at stå model for en dag? Her kan du få taget nogle lækre modelbilleder, som du kan bruge hvis du ønsker at søge ind hos et modelbureau. af en professionel fotograf i studio eller på en lokation

 

Model og makeupartist hos Nation North

Modelfotografering

Hvordan foregår det?

Vi skal tale sammen om hvordan du ønsker at blive fotograferet, så vi er sikre på, at du får de billeder du drømmer om.

Selve fotograferingen tager omkring 3 timer. Og det går hurtigt, fordi det er sjovt ! Vi leger jo bla. med vindmaskine, så du får flotte billeder som dem du ser i de store internationale modeblade.

Der vil gå 7-10 dage inden jeg har redigeret de billeder jeg udvælger fra vores dag sammen. Derefter skal vi finde en dag i kalenderen hvor du kan se og udvælge dine billeder. Det vil typisk foregå på Skype, så vi ikke mødes mere end højst nødvendigt. Når vi har etableret forbindelsen skal du blot læne dig tilbage og nyde billederne – jeg gør resten.

 

 

 
 
 

 

 

Telefon: +45 3073 8000
E-mail: info@nationnorth.dk
Adresse: Stenbukken 32, 7100 Vejle

Bag Nation North står Anna Johansson som i mange år har arbejdet som Digital Artdirector. Nation North tilbyder foto og mindre film.. Hun er en erfaren fotograf, videofotograf og klipper og hjælper jer fra første idé til færdig produktion.