Penrose triangel of cubes

Optiske illusioner

Den umulige triangel bygget i kuber af havet. Fascinationen af hvordan du kan nare det mennesklige øje. Her har jeg arbejde med Penrose Triange som et havlandskab i Photoshop. Optiske illusioner kan sætte sindene i kog hos de fleste. De ‘fucker’ nemlig med vores hjerne, og netop denne drilske evne gør dem interessante for videnskaben. Når vi ser en optisk illusion, bliver vi nemlig meget bevidste omkring, at den måde, vi oplever virkeligheden på, i bund og grund er en simulation, som vi alle konstruerer inde i vores hoveder

Penrose Triangle of Cubes.

 

Fyrtårn står på stejl skrant lavet i photoshop
Pile boks optiske pile

Planet Arrow

Hvem drømmer ikke om at der findes en planet ude i rummet som minder om vores egen jord? Her har jeg lavet en miniature planet bygget op omkring en optisk illusion af pile. Vand, jord, dyr og planter eksister på planeten, samt to mennesker i deres helt eget samfund. Lidt som Adam og Eva i paradiset have.

Vandboks med blæksprutte og fyrtårn
3 kuber

Kube illusion

Som lille elskede jeg at kigge ind i min fars akvarie og se på fiskene. Der kunne jeg ligge i timevis og se hvad de foretog sig og lærte på den måde en masse om dem. I deres lille boks havde de deres helt egen verden som var utrolig fascinerende. Her er det en anden optisk geometrisk kube illusion hvor hver kube har deres liv.

Vand kube med land og fyrtårn